WIJ verzorgen uw haar met liefde

& Je helpen jezelf te voeden met liefde.

Welkom bij Amour Hair & Beauty salon

We onderwijzen, vormen, stylen en helpen u uw haar met liefde te begrijpen, te omarmen en te verzorgen.

100% PASSIE & LIEFDE VOOR KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk, maar Amour Hair & Beauty vindt het hebben van passie en liefde voor kwaliteit nog belangrijker. Deze passie, deze volledige toewijding aan kwaliteit, vormt de basis van alles wat Amour Hair & Beauty doet.

ERVAAR DE BESTE SALONSERVICE

Vertrouw je haar toe aan een professional die niet alleen heel graag voor je haar zorgt, maar die je ook helpt om verliefd te worden en je haar te omhelzen.

KRULLEND / NATUURLIJK HAAR SPECIALIST MET ALLE TEXTUREN

Not only trained by the best but continue to invest in crafting and cultivating my skill, using some of the best “Curl Friendly” Products on the market.

WAAROM KIEZEN VOOR AMOUR HAIR & BEAUTY

Amourhair & Beauty begrijpt dat haar onze kroon van glorie is, het is een van onze meest gewaardeerde bezittingen. Daarom doe ik meer dan alleen haarstyling. ben het type kapper die dapper weigert je haar te doen of je een bepaalde behandeling / service te geven als ik vind dat het je haar niet ten goede komt. Ik bied ook haar- en hoofdhuidanalyses aan en adviseer je over de beste behandeling voor je haar bij haar- en hoofdhuidproblemen zoals schilfering, droog, broos haar, kroeshaar, haaruitval, chemisch beschadigd haar.

Wat anderen zeggen over Amour Hair & Beauty

[trustindex no-registration=google]

This API project is not authorized to use this API.