Over ons

unnamed

Wij zijn een natuurlijke haarverzorgings- en stylingsalon.

Mijn naam is Afua, de eigenaar van Amour Hair & Beauty (salon), Jesus-volgeling en een allround HealthY-kapper met een speciale liefde voor natuurlijke krullen haarverzorging. Ik ben een natuurlijke haarverzorgingsprofessional, hier om u de beste service, advies en zorg te bieden voor uw mooie God die lokken geeft.

Het is mijn missie om anderen te helpen hun natuurlijke haar lief te hebben en te omarmen, ongeacht het type krul of het patroon dat ze hebben. Door de beste resultaten uit hun haar te halen, zowel voor verzorging als styling, door ze te leren hoe ze goed voor hun eigen haar kunnen zorgen met de juiste producten, de juiste producttoepassing en de juiste stylingtechniek.

Alle behandelingen zijn natuurlijk, veganistisch, sulfaatvrij en vrij van parabenen. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang de zorg en liefde die jij en je haar verdienen.

Ik ben Nederlandse Kappers Academie, rare-essence academie, cutitkinky, Curlyworld (curl by curl cutting getraind door Lorraine Massey) gecertificeerd en een trichologist-student aan de I.A.T gespecialiseerd in natuurlijke krullen, haarverzorging, knippen, beschermende stijlen, kleur- en haargroeiprogramma's.

Elke gast die mij komt bezoeken, vertrekt met niet alleen een nieuw fabuleus kapsel, maar ook kennis en een nieuwe houding die bij me past. Ik leg grote nadruk op de gezondheid en conditie van je haar en hoofdhuid. En ik gebruik enkele van de beste biologische producten op plantaardige basis in de branche om u te helpen bij het bereiken van uw haardoelen om het beste en gezondste haar mogelijk te maken.

Als vrouw begrijp ik dat haar onze kroon van glorie is, het is een van onze meest gewaardeerde bezittingen. Daarom doe ik meer dan alleen haarstyling. Ik ben het type kapper die dapper weigert om je haar te doen of je een bepaalde behandeling / service te geven als ik vind dat het je haar niet ten goede komt. Ik bied ook haar- en hoofdhuidanalyses aan en adviseer je over de beste behandeling voor je haar bij haar- en hoofdhuidproblemen zoals schilfering, droog, broos haar, kroeshaar, haaruitval, chemisch beschadigd haar.
error: Content is protected !!